Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Noticies

1ª PASSEJADA SOLIDÀRIA "CADA PASSA, UN RECORD"

L'alumnat de 6è de primària de l'Escola Pia de Tàrrega ha organitzat aquesta passejada amb l'Associació Alzheimer. La recaptació de la passejada va íntegrament destinada a la construcció del nou edifici de l'Associació de familiars de malalts d'Alzheimer i altres malalties neurodegeneratives de Tàrrega i comarca.

Vols mantenir i millorar la teva memòria?

La UNITAT DE PREVENCIÓ DE LA MEMÒRIA és un servei on oferim una eina per treballar i estimular la memòria i altres capacitats cognitives. L'objectiu d'aquesta unitat és la PREVENCIÓ però també el MANTENIMENT i TRACTAMENT de la memòria. Com a eina principal s'utilitza el programa d'estimulació cognitiva GRADIOR.

Ràdio Tàrrega

Avui hem anat a Ràdio Tàrrega al programa "De BOCA en BOCA" ha explicar com ha anat la Jornada del Dia Mundial de l'Alzheimer 2022. També hem parlat sobre la gran noticía del nou projecte, la construcció d'un nou centre de dia per atendre persones amb malalties neuro-degeneratives. L’edifici s’aixecarà en un terreny cedit per l’Ajuntament vora el Càmping Municipal.

Dia Mundial de l'Alzheimer 2022

Com cada any, el dia 21 de setembre celebrem el Dia Mundial de l'Alzheimer amb diferents activitats i xerrades a Tàrrega, Agramunt, Bellpuig i Sant Matí de Maldà. Si ho voleu celebrar amb nosaltres podeu consultar aqui la nostra programació!

Portada Revista NOVA Tàrrega

Aquesta és la portada de la revista Nova Tàrrega d'aquesta setmana, dedicada al Dia Mundial de l'Alzheimer i a la tasca que fa l'Associació Alzheimer de Tàrrega, ,entre d'altres. Per més informació a www.novatarrega.cat

Taller "La ment en forma", a Agramunt

Activitats del Dia Mundial d'Alzheimer _2021. Fotos del taller gratuït "La ment en forma" amb Anna Corbera i Erika Tahull, psicòloga i educadora social de l'Associació Alzheimer de Tàrrega. realitzada ahir a la tarda a l'Espai Civic d'Agramunt. #ZeroOmissionsZeroAlzheimer..