Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Altres activitats

Activitats realitzades al llarg de l’any amb la finalitat de conscienciar la població de la malaltia, i recaptar fons addicionals per a l’AFATC. En algunes d’elles, a més, s’aprofita per fer divulgació de les tasques que desenvolupa l’Associació.
4A PAELLA SOLIDÀRIA ORGANITZADA PER L’AJUNTAMENT D’AGRAMUNT 24 de juny, Agramunt L’any 2019 va ser la quarta vegada que l’Ajuntament d’Agramunt va donar una part de la recaptació de la paella de Sant Joan a un projecte solidari. Amb la donació de 1 euro de cada tiquet venut (preu del tiquet 5 euros), aquest any l’ajut ha anat destinat a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer i altres malalties neurodegeneratives de Tàrrega i Comarca.
Paella Solidària - Agramunt
Feu clic per a visualitzar la imatge a mida completa… Mida: 59KB
Moltes gràcies!! Ens falten mitjans de vida... però tenim moltes raons per viure... Mil gràcies per ser-hi!!! Amb aquesta aportació de 5.000€ de Fundació “la Caixa” i CaixaBank per donar suport al projecte"Estimulació cognitiva per Malats d'Alzheimer"amb la qual el nostre equip de professionals podran atendre a persones afectades per alguna malaltia neurodegenerativa...i també a les seves famílies perquè es sentin ateses en tot moment!! Està comprovat que l’Estimulació Cognitiva és una eina clau per poder mantenir les capacitats durant molt més temps en les persones que pateixen una malaltia de cervell, i així poder ser el més autònomes / autònoms possible dins la seva problemàtica. L' Estimulació Cognitiva permet viure a casa amb els seus familiars i així evitar una institucionalització prematura,la qual cosa precipitaria l'empitjorament accelerat d'aquesta malaltia amb les connotacions negatives que això representa!!! Ajuda'ns ajudar a les persones que, malgrat vagin perdent memòria, es mereixen viure una vida digna i de qualitat!!! No podem deixar de banda que ells obliden si no tenen una atenció especialitzada. Un equip de professionals multidisciplinar reinventant-se en el dia a dia han posat tots els seus esforços perquè no arribin a caure en l'oblit durant tot el confinament i el seu lema ha estat "cap persona (que ha volgut) estigui sense atenció" a estat "duret" aquesta pandèmia ens ho ha trasbalsat tot!!!! Ja veieu, necessitem de tothom ... ajuda'ns a ajudar aquesta n'és la nostra fita!!!! Mil gràcies per la vostra generositat!!!! * La Junta directiva Associació Alzheimer de Tàrrega i comarca
Donatiu Fundació "la Caixa" i CaixaBank
Feu clic per a visualitzar la imatge a mida completa… Mida: 1788KB

Document Actions