Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Galeria

El dia 21 de setembre se celebra el Dia Mundial l'Alzheimer i, com cada any, a l'AFATC organitza una sèrie d'activitats, xerrades, conferències, caminades, etc... per a conscienciar la població sobre la malaltia i per recaptar fons.
160 participants a la caminada Tàrrega - Verdú - Tàrrega coordinada pel Club d'Atletisme 100x100 Fondistes
20a Marxa Popular contra l'Alzheimer
Feu clic per a visualitzar la imatge a mida completa… Mida: 175KB
Punts d’informació i meses petitòries per tot Tàrrega i a la plaça de l’Ajuntament d’Agramunt.
Punts d’informació
Feu clic per a visualitzar la imatge a mida completa… Mida: 146KB
18a Marxa Popular contra l’Alzheimer per Tàrrega – Verdú – Tàrrega. Organitzada per el Club d’atletisme “100x100 Fondistes de Tàrrega”. Amb sortida i arribada a la Plaça del Carme,
18a Marxa Popular contra l’Alzheimer - Tàrrega
Feu clic per a visualitzar la imatge a mida completa… Mida: 336KB
CANÇONS POPULARS de La Coral Infantil Mestre Güell, al teatre Ateneu de Tàrrega.
Cantada de Cançons Populars
Feu clic per a visualitzar la imatge a mida completa… Mida: 91KB
Espectacle “ESCALA-EN-HIFI” amb HIFI Anglesola, al teatre Ateneu de Tàrrega.
“ESCALA-EN-HIFI”
Feu clic per a visualitzar la imatge a mida completa… Mida: 95KB
Conferència: “La Felicitat, un assumpte seriós” Ponent: David Jorba, coach-formador. A l’Espai Cívic d’Agramunt, Agramunt.
Conferència: “La Felicitat, un assumpte seriós”
Feu clic per a visualitzar la imatge a mida completa… Mida: 112KB
Taller gratuït: “La ment en forma”. Impartit per Anna Corbera i Noemí Rodríguez, psicòloga i logopeda de l’Associació. A Bellpuig i Sant Martí de Maldà.
Taller: “La ment en forma”.
Feu clic per a visualitzar la imatge a mida completa… Mida: 138KB
12a Marxa Popular contra l’Alzheimer per la Vall del riu Corb. Organitzada: Associació de dones “Flor de Romaní” de Sant Martí de Maldà. Sortida: des del Local Social de Sant Martí de Maldà. Caminada pel Canal Segarra-Garrigues. A la tornada, berenar popular.
12a Marxa Popular contra l’Alzheimer per la Vall del riu Corb.
Feu clic per a visualitzar la imatge a mida completa… Mida: 309KB
L'edició del 2020 és la 7a. del calendari solidari del cos de Mossos d'Esquadra, i la sisena en què l'aportació es destina als malalts d'Alzheimer i els seus familiars. Els fons recaptats amb el Calendari Solidari es donen a la Federació d'Associacions de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Catalunya (FAFAC), amb l'objectiu de millorar l’assistència als malalts d’Alzheimer i donar suport als seus familiars i cuidadors.
Activitats realitzades al llarg de l’any amb la finalitat de conscienciar la població de la malaltia, i recaptar fons addicionals per a l’AFATC. En algunes d’elles, a més, s’aprofita per fer divulgació de les tasques que desenvolupa l’Associació.
4A PAELLA SOLIDÀRIA ORGANITZADA PER L’AJUNTAMENT D’AGRAMUNT 24 de juny, Agramunt L’any 2019 va ser la quarta vegada que l’Ajuntament d’Agramunt va donar una part de la recaptació de la paella de Sant Joan a un projecte solidari. Amb la donació de 1 euro de cada tiquet venut (preu del tiquet 5 euros), aquest any l’ajut ha anat destinat a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer i altres malalties neurodegeneratives de Tàrrega i Comarca.
Paella Solidària - Agramunt
Feu clic per a visualitzar la imatge a mida completa… Mida: 59KB
Moltes gràcies!! Ens falten mitjans de vida... però tenim moltes raons per viure... Mil gràcies per ser-hi!!! Amb aquesta aportació de 5.000€ de Fundació “la Caixa” i CaixaBank per donar suport al projecte"Estimulació cognitiva per Malats d'Alzheimer"amb la qual el nostre equip de professionals podran atendre a persones afectades per alguna malaltia neurodegenerativa...i també a les seves famílies perquè es sentin ateses en tot moment!! Està comprovat que l’Estimulació Cognitiva és una eina clau per poder mantenir les capacitats durant molt més temps en les persones que pateixen una malaltia de cervell, i així poder ser el més autònomes / autònoms possible dins la seva problemàtica. L' Estimulació Cognitiva permet viure a casa amb els seus familiars i així evitar una institucionalització prematura,la qual cosa precipitaria l'empitjorament accelerat d'aquesta malaltia amb les connotacions negatives que això representa!!! Ajuda'ns ajudar a les persones que, malgrat vagin perdent memòria, es mereixen viure una vida digna i de qualitat!!! No podem deixar de banda que ells obliden si no tenen una atenció especialitzada. Un equip de professionals multidisciplinar reinventant-se en el dia a dia han posat tots els seus esforços perquè no arribin a caure en l'oblit durant tot el confinament i el seu lema ha estat "cap persona (que ha volgut) estigui sense atenció" a estat "duret" aquesta pandèmia ens ho ha trasbalsat tot!!!! Ja veieu, necessitem de tothom ... ajuda'ns a ajudar aquesta n'és la nostra fita!!!! Mil gràcies per la vostra generositat!!!! * La Junta directiva Associació Alzheimer de Tàrrega i comarca
Donatiu Fundació "la Caixa" i CaixaBank
Feu clic per a visualitzar la imatge a mida completa… Mida: 1788KB

Document Actions