Saltar a continguts

Associació Alzheimer de Tàrrega i Comarca

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

 
Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
12/12/2017

 Avui  Ramona Moix, directora de l'Associació Alzheimer de Tàrrega i Erika Tahull, Educadora Social, acompanyats per Oriol Arenas, Toni Boté, Jordi Pedrós, Sofia Armengol i Marina Gené voluntaris del Col·legi Sant Josep de Tàrrega, han participar al programa -de boca en boca- de Ràdio Tàrrega per parlar sobre el voluntariat a la nostra associació.

Es van iniciar com a voluntàris a la nostra AFA el dia 14 de novembre per conèixer el funcionament de l'Associació i donar suport als tallers.

 

 

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
12/12/2017

 El dilluns dia 11 de desembre ens van visitar el Josep, l'Antònia i la Montserrat, ells són els components del grup SOLFA 3. S'han ofert com a voluntaris a la nostra Associació, i mensualment venen a tocar cançons pels nostres usuaris amb l'acordió.

És tot un plaer veure com els nostres malalts s'emocionen i gaudeixen de la música.

 

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
12/12/2017

 Els dies 8, 9 i 10 de desembre es va celebrar la 19a Fira d'Artistes i Activitats tradicionals a Tàrrega, on l'Associació disposava d'un estant amb material per recaptar fons per la continuïtat dels tallers d'estimulació cognitiva. El material amb el qual comptàvem era el següent:

- Sabons artesans

- Loteria de Cap d'Any

- Calendaris Solidaris Mossos d'Esquadra 2017

- Sorteig  d'una cistella de Nadal

 

Agraïm la col·laboració de tots els que van fer possible aquesta activitat!!

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
12/12/2017

El divendres dia 1 de desembre vam fer la presentació del Calendari Solidari 2018 dels Mossos d'Esquadra que enguany arriba a la quarta edició i que ja està en venda.

Els diners recaptats per la venda d'aquest calendari solidari es destinen a les associacions de familiars de malalts d'Alzheimer de tota Catalunya. Per impulsar accions que permetin millorar la qualitat de vida dels malalts i donar suport a les seves famílies.

Igual que l'any passat, aquest calendari ha comptat amb la participació de persones que pateixen la malaltia, els seus familiars i representats d'efectius policials del cos de Mossos d'Esquadra d'arreu del territori català.

Acontinuació es va fer la projecció del vídeo "Trenquem Mites", que es un recull d'activitats i moments del dia dia dels nostres usuaris a l'Associació.

Imatge de complement
29/11/2017

 Avui el Sr. Manel Sancho el sotsinspector de la Comissaria de Mossos d'Esquadra de Tàrrega, juntament amb el Sr. Manel Gustemps president de l'Associació Alzheimer de Tàrrega i Comarca, i la Sra. Ramona Moix directora i treballadora social de l'Associació Alzheimer de Tàrrega i Comarca, han participat al programa -de boca en boca- de Ràdio Tàrrega.

Hem parlat de l'acte de presentació del CALENDARI SOLIDARI 2018 DELS MOSSOS D'ESQUADRA i de la CONFERÈNCIA "TRENQUEM MITES", que es celebrarà aquest divendres dia 1 de desembre a les 20:30h a la Sala de la Biblioteca Comarcal de Tàrrega.

Us hi esperem!! Hi sou tots convidats!!

26 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >