Saltar a continguts

Associació Alzheimer de Tàrrega i Comarca

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

 
Imatge de complement
04/04/2018

Fa pocs dies vàrem tornar a tenir concert amb Solfa3. Moltíssimes gràcies!!!!

Imatge de complement Ampliar imatge
26/03/2018

 Us passem un tastet de les mones que hem guarnit a l'Associació per celebrar la Pasqua.

Van quedar boníssimes!!!!

Imatge de complement Ampliar imatge
24/01/2018

 El número del sorteig de la Grossa de Cap d'Any del passat diumenge 31 de desembre va ser el 56.795, aquesta casella no la comprar ningú i per tant es va haver de tornar a fer el sorteig amb els números que si havien estat adquirits.

El passat dia 24 de gener es va fer el nou sorteig i el número guanyador va ser el 93.

Va ser venut a la Sra. Ma. Alba Argilés i Gómez . Enhorabona!!

Moltes gràcies a tots per participar i col·laborar amb l'Associació.

Imatge de complement Ampliar imatge
22/01/2018

 INCITE - Institut de Ciència i Teatre


Una important investigació a nivell mundial porta a la científica Rose Memory i al seu company Sinaptor a buscar nens per tot el món que puguin ajudar-los a entendre el funcionament del cervell i poder guarir malalties com l'Alzheimer. I és per això que són aquí ...

Aquest és el punt de partida d'aquest espectacle de teatre científic en què la neurociència és transmesa de manera lúdica, amb exemples i metàfores que es poden entendre fàcilment, amb un llenguatge emocional que permet comprendre i ancorar el coneixement científic amb rigor i adaptat a l'edat dels nens que participaran activament en diferents moments de l'activitat.

Explorarem què fa el cervell i com ho fa. Ens centrarem en els mecanismes implicats en l'aprenentatge i la memòria, per prendre consciència que som la nostra memòria, els nostres records.

I amb els records que oblidem, què passa? On són? Ja no són els nostres, s'han anat. Per què?

Buscarem aquests records en el cervell i veurem què ha passat perquè hagin perdut ... Es poden recuperar? Què podríem fer per tornar-los al seu lloc? Donarem voltes i ho discutirem entre tots, i aquest serà l'escenari que ens permetrà redescobrir l'Alzheimer des d'un altre lloc, sense estereotips ni judicis. Una malaltia en la qual els records s'obliden.

La intenció d'aquest espectacle és que comprenguem que la nostra vida s'explica gràcies al que aprenem i recordem, gràcies a la nostra memòria. I que prenguem consciència de les conseqüències que té la pèrdua de memòria en els malalts d'Alzheimer.

Com activitat final mostrarem una forma divertida i senzilla de construir a partir de records la línia de la nostra vida. Una valuosa informació de "qui som" i que podrem compartir amb els nostres companys i família. I potser una manera de recuperar els records oblidats ¿I si tractem de fer-ho amb els avis?

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
26 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >