Saltar a continguts

Associació Alzheimer de Tàrrega i Comarca

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

 
Imatge de complement
24/10/2017

L'objectiu principal d'aquesta unitat és la prevenció però també la detecció de possibles casos de demència. Com a eina principal d'utilitza el programa d'estimulació cognitiva GRADIOR.

El sistema disposa de diferents mòduls per a que el professional pugui aprofitar tota la informació a la seva disposició:

 1. El Gestor d’Història Clínica facilita la recopilació i l’emmagatzematge de dades sociodemogràfies i clíniques dels diferents usuaris que participen en la rehabilitació i/o en l’avaluació.

2. El Gestor de Tractaments inclou la possibilitat d’establir diferents tractaments o intervencions rehabilitadores, segons les característiques clíniques dels usuaris.

3. El Gestor d’Informes ofereix la possibilitat de portar un seguiment dels tractaments de rehabilitació de cada usuari o pacient, observant el progrés del mateix segons els resultats d’execució i adaptant els tractaments a aquest avanç.

Els usuaris tenen un tractament assignat al seu nivell de deterior cognitiu i unes sessions assignades a la setmana, al mes i al llarg de tot el temps que es puguin beneficiar de l'equip i programes informàtics d'estimulació cognitiva.

Aquest programa va dirigit a persones amb demència, traumatisme crano encefàlics, trastorns neuropsiquiàtrics d'afectació cerebral, entre d'altres, I també per la prevenció de la pèrdua de la memòria en persones grans.

 

26 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 |